torsdag 22. september 2011

Jeg må ærlig innrømme at....

..... jeg har endel UFO'er liggende! 

Min rotete strikke UFO-kurv

Det er fristende å skrive "Jeg aner ikke hvordan de har kommet i strikkekurven min", men det er vel ikke vanskelig å tenke seg til hvordan det har skjedd. Det eneste jeg kan trøste meg med er at jeg ikke er alene. Et søk rundt om i bloggverden viser at det er ganske mange andre som sliter med samme problem. (Et søk på google med søkeord ufo + strikk med "blogger" som tema, gir 40.200 treff) Kanskje det er sånn det skal være å være strikker? 


 Kanskje du tenker at "Dette er jo ikke så ille", og det er det jo forsåvidt ikke, men alle disse UFO'ene har kommet iløpet av et par måneder. Jeg hadde laget en høstplan om å gjøre ferdig alle UFO'ene, men isteden har jeg sittet med nye prosjekter på pinnene. 


Min UFO-liste: 
  • Kjøkkenkluter (mangler kun å feste tråder og merkelapper)
  • Sparkebukse
  • Hals (har også tenkt å lage tilhørende pannebånd)
  • Ullsokker (de blå nøstene er ullsokker til kjæresten)
  • Babydress
  • Høstvest til meg selv
Prosjektene skal få en mer verdig visning når de har blitt FO!
Har du mange UFO'er liggende?


post signature

tirsdag 13. september 2011

Klesmerkelapper

I mangel av noe ferdigstrikket å vise, tenkte jeg å vise dere disse merkelappene som jeg nylig har begynt å feste på plagg jeg gir bort. Tenker det er greit for mottaker å vite størrelse på plagget og hvordan det skal vaskes. Så er det iallefall ikke min skyld om plagget blir vasket i stykker :-)


Pappmerkelappene og hampsnoren har jeg kjøpt på Panduro. Printer ut på vanlig ark med info om størrelse og vaskeanvisning, klipper ut og limer på pappmerkelappene, enkelt - men veldig nyttig. Har også skrevet på bloggadressen min for litt reklame, hihi. 


Her har "Jakke til kommende verdensborger" fått merkelapper. For og bakside.


Ideen har jeg fått fra Strikk og tøys.



post signature