mandag 21. mai 2012

En liten flettejakke

...til lillegutt i magenDenne jakken var det første jeg strikket etter at jeg ble gravid. Det var fortsatt veldig tidlig, så det gikk litt sakte i begynnelsen. 

Har sett oppskriften på Drops mange ganger, men har aldri vært fristet til å strikke den. Det var først når jeg så den på Ravelry at jeg syntes den var fin.  Der kom flettene mer tydelig fram. 
Ravelry er forresten en super side, og jeg anbefaler de som ikke er medlem og melde seg inn. Det er gratis, og her kan man virkelig bli inspirert!!


Som så mange andre har jeg droppet hullraden øverst og bare laget rillekant. 
Det enkle er ofte det beste :-) 

Knappene er det pappaen som har valgt ut. Han ble motvillig dratt med til garnbutikken for å velge knapper. Jeg var først litt skeptisk til elefantknappene, men når jeg hadde bedt han velge så kunne jeg nesten ikke si nei. Når knappene var sydd på, syns jeg de passet godt;-) De er jo utrolig søte da, der de står litt ustødige! 


Det gikk med ca 110gram Alpakka fra Drops i minste størrelse.
3 kommentarer:

 1. Søsteren min strikket den til lillegutt her, og hun har brukt akkurat samme knappene! Den er lys gul da,men strikket i Drops Alpaca og ellers helt lik :)

  SvarSlett
 2. Så lekker den ble. Kan tenke meg den er god å ha på også.

  Ta turen innom bloggen vår for å bli med på vårt store blogglotteri =)

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min,
  har aldri vert innom bloggen din før, men må seiast at her var det jammen mykje lekkert du lagar! Legger meg til som følger ;)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)