onsdag 23. mars 2011

Min første kjøkkenklut

Iløpet av mine mange runder rundt om i bloggverden, har jeg blitt fristet til å strikke kluter! Det finnes så utrolig mange varianter av kluter der ute og de er riktig fine. Jeg slenger meg herved med i "klut-bølgen". Det er deilig å ha et prosjekt som er lett og går raskt til avveksling fra større prosjekter. Er allerede i gang med flere.

Damen bak Strikk og tøys har laget noen utrolig fine magebånd til å ha rundt klutene, og det er herfra jeg har "stjålet" ideen. Syns det var en god idè å gjøre det hele litt finere når kluten skal gis bort. Hun har også laget et innlegg om dette. Mine er på langt nær er like fine! Men litt prøving og feiling må til.

Garnet jeg har brukt er Paris fra Drops. Oppskriften har jeg sett på mange forskjellige blogger, så jeg vet ikke hvem som har funnet den opp. Denne kluten har mamma fått som takk for bestilling på sitteunderlag.

Bildet er dårlig, men jeg mangler redigeringsprogram på pc'en, så dette er det beste jeg fikk til.

post signature

3 kommentarer:

 1. Den var jo fin og for en herlig farge :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Gøy å se kluten med etiketten! Den ble fin! Herlig farge.

  SvarSlett
 3. Knæsj klut! :) Har foreløpig klart å hilde meg unna klut-bølgen, men spørs om jeg holder så mye lengre ;-) ser proft ut med sånt magebånd da gitt!

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)