søndag 3. juli 2011

Adventsstake

Litt tidlig ute med adventsstake sier du? Ja, de skal pakkes bort fram til desember ;) Disse tar jo minimalt med plass.

Jeg fikk ideen om å lage adventsstake da jeg så noen små tynne planker, etter at kjæresten min har pusset opp terrassen Var allerede igang med "snekre-prosjektet" mitt, men syns dette så litt lettere ut, ikke så mye saging og spikring ;) Jeg, (eller var det kjæresten min.......?) kappet opp passe store biter, den skrå delen har jeg spikket til og pusset. Har prøvd å få de til å se litt gamle ut, så de er malt med akrylmaling blandet med masse vann, både svarte og hvite strøk, men jeg kunne nok tatt noen flere strøk.

Tallene er malt på med nesten hvit akrylmaling. Jeg har jukset litt og tegnet tallene på med blyant først - jeg printet ut passe store tall, klippet rundt og tegnet av med blyant. Hamptråden har jeg kjøpt på Panduro. Lysene på bildet skal selvfølgelig byttes ut med lilla lys når adventstiden kommer, men jeg hadde ikke lilla kubelys liggende. Skal bli greit å få byttet ut den kjedelige adventsstaken jeg kjøpte på Nille for mange år siden!

Når det gjelder dette "snekre-prosjektet" mitt, så har jeg ikke kommet noe lenger. Det er ikke fordi det er så vanskelig og avansert, men fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Den siste uka har jeg praktisk talt bodd på jobb til tider. Og så trenger jeg litt hjelp, for jeg er ingen tøffing når det gjelder saging med store sager. Håper jeg får gjort det ferdig til uka!

post signature

1 kommentar:

 1. Heisann!
  Så fin blogg du har! Her har jeg aldri vert før.. så jeg må nok pløye meg noen sider tilbake å se på verkene dine!
  Såå flink til å strikke da! Mine "strikke-verker" ender som regel ALLTID opp i en skuff..lenge før de er i nærheten av å bli ferdige! hehe...

  Kjolen jeg har sydd derimot ble jo ferdig da.. som de fleste sy-prosjektene... Litt letter det der med maskin kanskje :P
  Mønsteret er i alle fall fra Stoff og stil, og kjempefint iogmed at du kan sy både kjole med og uten ballongfall.. supert!

  Håper du har en fin sommer!
  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)