tirsdag 13. september 2011

Klesmerkelapper

I mangel av noe ferdigstrikket å vise, tenkte jeg å vise dere disse merkelappene som jeg nylig har begynt å feste på plagg jeg gir bort. Tenker det er greit for mottaker å vite størrelse på plagget og hvordan det skal vaskes. Så er det iallefall ikke min skyld om plagget blir vasket i stykker :-)


Pappmerkelappene og hampsnoren har jeg kjøpt på Panduro. Printer ut på vanlig ark med info om størrelse og vaskeanvisning, klipper ut og limer på pappmerkelappene, enkelt - men veldig nyttig. Har også skrevet på bloggadressen min for litt reklame, hihi. 


Her har "Jakke til kommende verdensborger" fått merkelapper. For og bakside.


Ideen har jeg fått fra Strikk og tøys.post signature

6 kommentarer:

 1. Disse lappene hadde jeg selv før! :) men skrev da rett på den og limte på navn og nummer på andre siden. Veldig fine :) Bestilte i denne omgang visittkort fra vistaprint.. over 100 kort for 27kr. Har med navn, nummer og blogg adr, og skriver vaskeanvisning osv på baksiden:)

  SvarSlett
 2. Så smart! Dette bør jeg vurdere snarest, og hvertfall innen årets julegaver skal deles ut

  SvarSlett
 3. Renathe, jeg skriver ikke så pent, derfor jeg har limt på ;-) Smart å bestille visitkort! Tror jammen jeg skal sjekke de ut. Har du bilde i bloggen din?

  SvarSlett
 4. Kjempelurt og veldig flotte lapper. Jeg har også en plan om å bruke visittkortene mine på det viset. :)

  SvarSlett
 5. Litt sent, men... Hvor har du funnet symbolene på nettet? Har har leitet, men finner ikke alle samlet.

  SvarSlett
 6. På Drops garnet, så har jeg funnet det på garnstudio.no, inne på selve garnet, der står det "mer om garnet". Når jeg bruker annet garn søker jeg etter vaskesymboler på internett, klipper og limer de inn i powerpoint, slik at jeg får en "remse" med vaskesymboler etterhverandre og legger til resten av teksten jeg vil ha med. Håper du forstod :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)