torsdag 10. mai 2012

Garnsalg = Farlig fristendeDet er salg på Dropsgarn i mai, og jeg lar meg friste!!! 
Forsåvidt passet det ganske bra nå som jeg har så mange prosjekter på lista. For å begrense impulskjøpene, hadde jeg skrevet en liste med garn jeg trengte og lovet meg selv og kun holde meg til lista. Var et par nøster som ikke stod på lista oppi kurven, men disse ble motvillig tatt ut før jeg gikk til kassa. Eneste jeg ikke fikk kjøpt var turkist og mintgrønt garn til en sparkebukse og knapper til kjøredressen. Bortsett fra det er jeg ganske fornøyd med "fangsten" ;-)

Merino Extra Fine
10 nøster lys blå
2 nøster marineblå
2 nøster mellombrun
1 nøste hvit natur

Baby Merino
2 nøster lys grå
1 nøste mellomgrå
1 nøste lys blå 


4 kommentarer:

 1. Mye flott garn her ja!! Har selv vært og handlet 16 nøster med merinoullen - syns den er sååå herlig :)
  Gleder meg til å se resultatene dine ;)

  SvarSlett
 2. Du er flink som holdt deg i skinnet! "Ramla utpå" her og kom hjem med en pose mandag, samt venter gigantpakke fra Strikkenett.....OOOOOOps!

  SvarSlett
 3. Herlig med nytt garn. Takk for tipset, mulig det blir noen nøster på meg også ^^

  SvarSlett
 4. Hehe.. ja, det er drops baby marino jeg mener.. Gjorde samme feilen i butikken når jeg skulle handle inn garn, jeg sa jeg skulle ha drops extra fine baby merino ^^ Lett å blande spør du meg.
  Jakken er en fryd, men om du skal strikke den vil jeg anbefale deg å strikke den lengre i bolen.. Den blir veldig kort om du strikker rett av oppskriften ^^ lurt å strikke et par ekstra cm i ermene også.

  God helg.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)