lørdag 12. mai 2012

Litt hverdagsluksus

Jeg har blitt bitt av basillen og strikket bomullpadsKanskje den kjedelige sminkefjerningen om kvelden blir litt mer morsom med hjemmestrikkede bomullpads. 
Det gir ihvertfall en liten følelse av hverdagsluksus. 

Jeg hadde 22gram Mandarin Petit, dette ble til 6 bomullpads og en stor floke. Det kunne nok blitt flere hvis jeg bare ikke hadde laget denne store floken, men til slutt ga jeg opp å løse den. Må nok lage flere bomullpads i forskjellige farger etterhvert. En super måte å bruke opp restegarn.

Jeg brukte dobbel tråd Mandarin Petit, pinne nr 3,5. La opp 12 masker og strikket 10 riller. 4 kommentarer:

 1. Koselig :) Strikket slike til svigersøsteren min og de ble godt mottatt :) Salget er farlig ja.. en enorm pakke venter på postkontoret :SS

  SvarSlett
 2. Takk for titten! Og lykke til med strikkingen til mageboeren. :)

  SvarSlett
 3. Heldiggris!! Det skulle gjerne vært meg. Spennende når det kommer postveien og man åpner opp for å se ;-)

  SvarSlett
 4. Hei hei.. Det er en nydelig jakke, som ville gjort seg ypperlig som en del av et hentesett ^^
  Ja, jeg bestilte et nøste garn med oppskriften, siden man må det. Men det var ikke det garnet jeg brukte på denne jakken. Synes garnet virket litt "hardt", uten å ha prøvd det. Man kunne velge mellom to typer garn, muligens jeg valgte feil, ikke vet jeg. Jeg endte opp med å bruke drops baby merino. Og det ble jeg veldig fornøyd med. Du kan nok også bruke sandenes sitt lanett garn.. Eller egentlig babygarn eller alpakka garn generelt, så lenge de ikke er så tykk. Så sparer jeg det garnet til noe annet, det blir nok alltids brukt på noe ;)

  Kos deg med babystrikk til mageboeren ;)

  Hilsen meg

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)