fredag 10. august 2012

Vognteppe


Vognteppe til lillegutt i daisy-strikk. Tok utgangspunkt i teppe Pickles-jentene har laget, og la opp passende antall masker. Kom liksom aldri inn i daisyene, så det ble aldri et TV-strikkeprosjekt. Derfor har det også tatt en stund å få ferdig, jeg ble lei ca halvveis. Men ferdig ble det, og det er jeg glad for, for teppet er mykt og luftig. Strikket i Merino Extra Fine fra Drops på pinne nr. 6 Bildene er tatt fra Moseskurven, nyinnkjøpt til lillegutt. Tror det blir veldig praktisk med en "flyttbar" seng i vår stue, som ikke er alt for stor. Gleder meg masse til både den og teppe blir tatt i bruk. 3 kommentarer:

  1. En kjapp titt på bloggen din har ført til masse inspo for å lage et babyteppe! Dette var iallefall nydelig:) Hvordan var dette garnet syns du?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg liker veldig godt å strikke med garnet. Har strikket noen dresser i samme garn. Men jeg har ikke brukt plaggene enda, så jeg vet ikke hvordan det holder seg i vask og bruk. Men til et sånt teppe gjør det jo ikke noe om det blir litt "slapt" etter mye vask og bruk :) Hyggelig at jeg har inspirert deg!

      Slett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)