onsdag 8. juni 2011

Besøk ved SandnesGarn Fabrikkutsalg

I helga var jeg og min kjære i Stavanger. Jeg benyttet anledningen til å besøke SandnesGarn Fabrikkutsalg. Forventingene var høye før første møtet. Jeg har ikke brukt så mye SandnesGarn tidligere, så jeg burde ha lest litt om de forskjellige kvalitetene før vi dro, men når betjeningen er så hyggelig, så er det ikke noe problem! Jeg dro rett fra nattevakt - Gardermoen - Sola flyplass - SandnesGarn Fabrikkutsalg, så hodet mitt var noe tåkete når jeg var der. Dette resulterte i et noe labert garnkjøp, og jeg gikk ut derfra med skuffende lite garn i forhold til hva jeg hadde forventet. Men etter et par netters søvn dro jeg tilbake for å gjøre en større fangst.

Her er fangsten: Rosa-lilla og brun mini Duett, lys lilla, blågrønn og limegrønn Mandarin Petit. Har vel en slags plan for alle nøstene: Den rosa-lilla mini Duetten blir vel en kjole i barselgave. Det brune er på vei til å bli en dress. Av Mandarin Petit har jeg foreløpig tenkt å lage kluter. Har forsynt meg av det blågrønne til en klut, derfor det ikke har magebånd på bildet. Det limegrønne kjøpte jeg kilovis, 450 gram - perfekt til klutegarn!!

Kommer definitivt til å dra dit flere ganger.

post signature

5 kommentarer:

 1. Heldig du... så mye fint garn! Jeg elsker garnet derfra, syntes at fargene er så fine!
  Ha en god natt, klem.

  SvarSlett
 2. Herlig! nå fikk jeg lyst på limegrønt klute garn jeg også!! Eller mingrønn.. HM! :D
  NEttopp prøvd ut duett og laget en sommerdrakt til lillejenta mi! Litt tungt å strikke meg synes jeg men er spent på hvordan bruksplagget holder seg :)

  SvarSlett
 3. Slenger meg på som følger og legger deg til i bloggrollen mens jeg er her inne, ser mye jeg liker og vil se mer :)

  SvarSlett
 4. Hei, hei! Din søster er heldig som har deg til å strikke for seg ;) Jeg har også tenkt på å strikke sparkebuksen fra Myk Start, men har vært litt usikker på hvilket garn jeg skal bruke. Babyull er absolutt et godt alternativ. Kan jeg spørre hvilke pinnestr. du brukte?
  Hilsen "myntebo" (ikke innlogget...)
  http://myntebo.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Hva med baby merino? Det er også superwash, men litt mykere enn babyull ;) Jeg brukte rundpinne nr 3, mener å huske at den var 60 cm.

  SvarSlett

Så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! :-)